Open call: Atelier de management cultural

azart logo

Centrul de proiecte culturale AZART anunță selectarea participanților pentru Atelierul în Management Cultural (17-21 august, Chisinău)

Scopul acestui atelier este de a antrena studenți și tineri profesioniști din domeniul managementului cultural în etapele de concepere și lansare a proiectelor culturale naționale și internaționale, cum ar fi: instrumentele de comunicare, riscuri interculturale, oportunități și strategii de dezvoltare.

Atelierul se bazează pe studiile impirice ale lui G. Hofstede, E.T. Hall, Globe studies și utilizează exerciții practice bazate pe instrumentele Metalog.

Coordonator: Danuta Janicka-Mierzwa, este trainer și manager de proiect din Polonia. A cooperat cu Freie Univesitat din Berlin între anii 2009-2015, ținând lecții de Management în proiecte internaționale. Are 12 ani de experiență atât în sectorul privat cât și în sectorul public într-un context internațional. În prezent activează la Academia de Arte Dramatice din Varșovia unde este responsabilă de departamentul Relații Internaționale. Este managerul Festivalului Internațional al Școlilor de teatru din Varșovia.

Acesta este primul proiect din Republica Moldova dedicat strict managementului cultural, în scopul de a dezvolta relațiile culturale dintre Moldova-Polonia, dar și alte țări. Rezultatul proiectului vor fi schimbări calitative în rândul lucrătorilor din domeniul culturii, cât și concepte de proiecte noi pentru dezvoltarea patrimoniului cultural în Moldova.

Pentru a participa la atelier Vă rugăm să ne transmiteți pe cpcazart@gmail.com CV-ul și o scrisoare de motivare în care să specificați importanța acestui atelier în dezvoltarea dvs profesională. Data limită pentru înscriere – 5 august 2016.

Limba de predare: engleza cu traducere în română

Partener international al proiectului: Institutul Cultural Polonez Adam Miczkeiwicz, Varșovia, Polonia
Partener local: Asociația tinerilor artiști Oberliht

Sigla_Oberliht

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s