Atelier de scriere dramatică cu Elise Wilk (România)

Centrul de proiecte Culturale AzArt, cu suținerea akzente.md și Goethe-Institut Bucuresti organizează în perioada 12-18 iunie Atelierul de scriere dramatică sub îndrumarea dramaturgului Elise Wilke.

Atelierul se adresează tuturor celor interesați de scrierea dramaturgică, cu sau fără experiență în domeniu. Textele rezultate vor fi baza unei lecturi publice.

Elise Wilk este dramaturg și jurnalist din România. În 2008 s-a numărat printre câştigătorii concursului dramAcum5 cu primul ei text de teatru, „S-a întâmplat într-o joi”. De atunci, textele ei au fost montate în teatre din România şi din străinătate şi traduse în mai multe limbi.

Elise Wilk este și traducătoarea în limba română a dramaturgiei germane contemporane și este autoarea mai multor piese de teatru publicate, precum: „Pisica verde„ “S-a întâmplat într-o joi – 3 piese de teatru” „Die grüne Katze” – Antologia „Scene 17”, „Zimmer 701” etc.

Cei interesați se pot înscrie trimițând un email, la adresa cpcazart@gmail.com, în limita locurilor disponibile. Atelierul se va desfășura în limba română!

Participarea este gratuită!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s