Focus Atelier Chișinău

fac

În perioda 03-09 octombrie 2016,Centrul de Proiecte Culturale Azart, în parteneriat cu Asociația Reciproca (Ro) și Reboot the Roots (UK), organizează prima ediție a Focus Atelier Chișinău.

Focus Atelier Chișinău este o ramură a Focus Atelier organizat de Asociația Reciproca și desfășurat timp de o lună la Cluj Napoca.

Focus Atelier Chișinău va fi o ediție pilot, realizată la o scală mai mică și reprezintă primul pas înspre o colaborare de durată între operatorii culturali din România și cei din Republica Moldova.

În Cadrul Focus Atelier Chisinau vom organiza un atelier „Teatru Forum & Teatru Invizibil” facilitat de George Wielgus (Marea Britanie) și Lorand Maxim (România), o dezbatere cu tema „Teatrul Dedicat Comunității”, proiecția filmelor documentare „Școala Noastră” și „Blokada”, filme care abordează tema educației și a accesului liber la ea, prejudecățile instituționalizate, cercul vicios al sărăciei și dificultățile din învățământ, lupta împotriva comercealizării învățământului. Proiecțiile vor fi urmate de dezbateri cu publicul.

Evenimentul este organizat cu suportul Institutului Cultural Român Mihai Eminescu și Primăriei Municipiului Chișinău

#Susținefocusatelierchisinau pe guvern24